Bitcoinsiders – English

Bitcoinsiders geeft informatie over de wereld van Cryptocurrency en helpt degene die willen investeren in Cryptocurrency wegwijs worden. Bitcoin en altcoins (Crypocurrency) is mijn passie sinds 2013 en ik deel mijn kennis om anderen te helpen de goede keuze te maken in deze wereld waar het steeds lastiger kiezen wordt. Zowel voor beginnende investeerder als gevorderde Bitcoinsiders deel ik bruikbare informatie. Voor vragen verwijs ik naar mail of chat.

BTCDirect

Bij de volgende partners kunt u voordelig Bitcoin en andere Cryptocurrency kopen! U kunt op de link in het overzicht klikken om direct naar de website te gaan:

 1. Bitvavo (nieuw wisselkantoor die nog mensen aanneemt en voor lage bedragen verkoopt)
 2. Bitrush (Bitcoin, Litecoin, Ether, Dash, BCash)
 3. Bitonic (veilige, snelle en voordeligste partner voor Bitcoin kopen via iDEAL).
 4. Litebit (Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dash, Monero en alle andere belangrijke Cryptocurrency aankopen).
 5. Anycoindirect (Bitcoin, Ether, Monero, Litecoin, Dash en nog veel meer)
 6. BTCDirect (Bitcoin, Ethereum, Litecoin)
 7. Satos (Bitcoin kopen zonder account snel en gemakkelijk)

Bij de volgende exchanges (partners om te handelen in cryptocurrency) kunt u terecht voor goede service en lage fees:

 1. KuCoin (TOP nieuwe exchange die nog klanten aanneemt en snel groeit met goede bonussen)
 2. Binance (veel cryptocurrencies, goede volumes en de grooste exchange)
 3. YoBit (talloze cryptocurrencies op één exchange)
 4. Cryptopia (kleine exchange met bijna alle cryptocurrencies)

Uw Cryptocurrency opslaan kunt u het beste op een Nano Ledger S dit is de meeste veilige hardware wallet op de markt. Lees meer over het maken van een hardware wallet. Wilt u meer lezen over altcoins zoals het kopen van altcoins, welke altcoin interessant zijn en een handleiding over het gebruiken van altcoins ga dan naar Crypto-gids.nl.

Ledger Nano S - The secure hardware wallet

Bitcoins Kopen of Verkopen

Blogs en Nieuws

Over Bitcoins Vergelijken

Bitcoinsiders is een initiatief van Creative Circle. Ondernemers met een passie voor innovatie en internet. Bitcoin en Cryptocurrency zijn een digitale revolutie die al sinds 2014 onze aandacht heeft. Cryptocurrency en de Blockchain zijn de toekomst van het economisch systeem. Dat maakt het een enorm interessant onderwerp waar ook nog eens veel geld mee te verdienen valt!

Bitcoinsiders.com is een initiatief dat vraag en aanbod samenbrengt. Gemaakt voor zowel consumenten als ondernemers. Wij geven ondernemers de kans om de Bitcoin spenderende consument te bereiken. Wij willen consumenten een helder overzicht bieden waar zij Bitcoins voordelig kunnen inkopen of verkopen en welke ondernemers Bitcoins accepteren.

Bitcoins uitgeven

Bitcoin is een nieuwe vorm van geld: revolutionair, decentraal, neutraal en vrijwillig. Bitcoins zijn digitaal geld en u kunt ze dus gebruiken net zoals Euro’s of Dollars. U kunt er goederen mee kopen, onderling betalingen mee doen, ze ontvangen in ruil voor een dienst, ermee speculeren of ze weer omruilen voor geld. Dit zijn nog maar enkele toepassingen van de ontelbare mogelijkheden die Bitcoin biedt.

Bitcoin is wat ze noemen een “cryptocurrency” het is een digitale decentrale munteenheid waarvan de koers fluctueert op de open markt. In tegenstelling tot de systemen waar we nu mee betalen, zoals bijvoorbeeld creditcards, is bitcoin uitermate geschikt voor gebruik op het Internet. Lees meer over wat Bitcoin is…

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2021 Bitcoinsiders.com Een initiatief van Creative Circle                     Sitemap

Log in with your credentials

Forgot your details?