Beste crypto trading bot – Satoshi trading bot review

Kwartaal 4 is traditioneel een goed kwartaal binnen de cryptocurrency markt. Dat betekent dat de Bitcoin vaak stijgt in deze tijd en dat veel altcoins meestijgen met Bitcoin. Dit komt vaak doordat de satoshi waarde van die altcoins omgerekend in euro meer wordt. Uiteraard zijn er ook projecten die zelf een reden hebben waarom ze stijgen of zijn het soms pump en dumps. Echter geeft volatiliteit de mogelijkheid om te gaan handelen. Succesvol handelen lijkt in deze periode niet heel moeilijk, omdat alles omhoog gaat. Straks is iedereen weer een goede trader met veel succes, maar om echt goed rendement te behalen is het noodzakelijk om veel kleine trades te maken en een goede strategie te hebben. Hoe hou je dit allemaal bij met de hand? Niet! En daarom is een goede crypto trading bot belangrijk.

Automatiseer je crypto trading

Het is veel makkelijker, handiger en interessanter om al je (kleinere) trades te automatiseren via een crypto trading bot zoals Satoshi Trading Bot. Dat wil zeggen een algoritme wat automatisch koopt en verkoopt gebaseerd op een aantal basale instellingen die je meegeeft zoals ‘gewenst winstpercentage’, ‘het inlegbedrag’, ‘welke munten’ en ‘hoeveel aankopen per munt’. Het kost ongeveer 15 minuten om in te stellen via de instructies op de website en je kunt koppelen met Bitvavo of Binance met API. Nu heb je het geheel geautomatiseerd en hoef je enkel toe te kijken hoe het rendement gemaakt wordt. De Satoshi Bot gebruikt hiervoor een aantal indicatoren zoals de MACD indicator en de grafieken.

Je kunt zelf bijvoorbeeld focussen op grotere trades, futures, NFT’s, holding portfolio opbouwen, rente maken op stablecoins of nieuwe coins zoeken. Trading komt veel emotie bij kijken en die heeft een crypto trader niet. Daardoor is een bot op de lange termijn vaak veel succesvoller, omdat je als handmatige trader vaak te maken krijgt met het willen van ‘meer’ als de markt stijgt en een soort rot gevoel als de markt alsmaar daalt. Dit lokt vaak fouten uit en daarom is 95% van de handmatige traders ook minder succesvol dan hodlers. Echter met de Satoshi bot heb ik dit jaar hodlen van Bitcoin kunnen verslaan qua rendement.

Een voorbeeld account wat ik op 22 september ben gestart bij de Satoshi Trading Bot met 5000 euro heeft nu (6 okt) een winst bereikt van 923 euro dat is 18,5% procent rendement op mijn inleg binnen 2 weken. De markt is pas net een paar dagen aan het aantrekken dus ook in een zijwaartse markt worden interessante rendementen behaald.

Toelichting screenshots bot

Onder het kopje geïnvesteerd staat 73,6k dat is het totaal wat die rondgepompt heeft (totale inkoop/verkoop) op de beurs het inlegbedrag is 5000 euro. Op de 2e screenshot zie je de begindatum 22 september en een aantal trades die de crypto bot gemaakt heeft. Ik heb de winstpercentages enorm laag staan (vanaf 0,5%), maar dit kan uiteraard ook hoger op tussen de 1% en 1,5% en dat is ook aan te raden voor maximaal resultaat.

Wat maakt deze crypto trading bot uniek

Het meest interessante van de Satoshi Trading Bot ten opzichte van andere crypto trading bots is de mogelijkheid om je winst in cryptocurrency te kunnen bewaren. Dit kan je per trader zelf instellen en hoef je niet met elke munt te doen. Niemand wil teveel shitcoins opsparen (of wel in de bullmarkt en later dumpen)! Je kunt dus bijvoorbeeld instellen dat jouw bot wel: Bitcoin, Ethereum, Cardano, Ripple en Binance coin vasthoudt, maar de munten zoals Bitcoin Cash, Bitcoin SV, RSR, Litecoin enz gewoon verkoopt voor Euros waarmee je de inleg van Bitcoin weer verhoogt. Daarnaast is het uniek dat deze crypto trading bot heel eenvoudig te besturen is. Vrijwel iedereen krijgt het met de instructies voor elkaar om de crypto trading bot te laten werken binnen 15 minuten. Lukt het niet dan helpt de community of het team van Satoshi Trading Bot jou graag!

Satoshi Trading Bot is bezig met het ontwikkelen van nog meer hele interessante en unieke functies en strategieën die nog nergens eerder gezien zijn. Daarnaast krijgt het dashboard een upgrade met nog meer informatie. Deze nieuwe elementen maken de Satoshi Trading Bot het meeste slimme algoritme op de trading bot markt. Geheel automatisch, 24/7 handelen, goed rendement en binnen 15 minuten in te stellen.

Geloof je het niet? Maak een gratis account en probeer de simulator modus.

FAQ en instructies zijn de go to pagina’s bij vragen of uitleg over het instellen van de bot of simulator.

0 Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2021 Bitcoinsiders.com Een initiatief van Creative Circle                     Sitemap

Log in with your credentials

Forgot your details?