Bitcoin minen als investering door Antminer distribution EU

Bitcoin minen:

Difficulty:

Bitcoin minen is tegenwoordig een midden lange termijn investering geworden. De koers hangt samen met de difficulty (de moeilijkheidsgraad van minen). Iedere 12 dagen wordt er automatisch een difficulty verrekend. Gaat de bitcoin koers omhoog dan zal de difficulty ook stijgen, maar gaat de koers omlaag dan zakt de difficulty ook. Momenteel is de koers redelijk laag waardoor de difficulty momenteel ook zeer laag is. Dit maakt het zeer interessant om te minen want de miners produceren nu lange tijd een bijna gelijk aantal bitcoins. Het verloop van de difficulty kunt u hier vinden https://bitcoinwisdom.com/bitcoin/difficulty

Miners:

Tegenwoordig is niet alleen de kracht (TH/S) van de miners belangrijk maar zeker ook het stroomverbruik. Het stroomverbruik is van aanzienlijk belang aangezien deze effect heeft op het uiteindelijke rendement. De producenten zijn dan ook iedere keer weer bezig om zuinigere chips te ontwikkelen. Om een voorbeeld te geven de oudere S2 loopt op 1000 GH/S en verbruikt 1000 watt. De nieuwste S5 loop op 1155 GH/S en verbruikt slechts 590 watt.

Kosten:

Een aantal facetten zijn van belang op het minen. Het belangrijkste onderdeel is uw stroomtarief. Hoe lager uw stroomtarief is des te lager zijn de stroomkosten en dat resulteert in een hoger rendement uiteindelijk. Vandaar dat miners nu steeds meer uitwijken naar andere oplossingen zoals zakelijke stroomtarieven. Een gemiddeld Nederlands gezin betaalt ongeveer 0,23 per kw/h terwijl een zakelijke grootverbruiker onder de €0,10 per kw/h kan geraken. Om te beginnen met minen moet je dus goed uitzoeken wat je stroomtarieven zijn. Daarnaast is de aanschafprijs van je hardware van belang. Voor de beste prijzen en service moet u bij Antminer Distribution EU zijn.

Bitcoin minen rendement

Via deze calculator http://www.coinwarz.com/calculators/bitcoin-mining-calculator kunt u eenvoudig berekenen wat het rendement is op dit moment. Er wordt uitgegaan van de huidige koers en de huidige difficulty. Uiteraard verandert deze telkens weer waardoor u geen garantie heeft op deze calculaties. De stelregel is wel dat u alleen moet gaan minen als je gelooft in de bitcoin en dus ook in de waardestijging er van. Zie het als het kopen van een aandeel dat laag staat maar waarvan u gelooft in de potentie er van. Stapt u pas in als de bitcoin hoog is dan heeft u te maken met hele hoge difficulties en vele malen duurdere hardware.

Momenteel produceert 1 TH/S 0.33  bitcoins per maand (€78,-). Een terrahash is 1000 GH/S en een Antminer s5 staat gelijk aan 1155 GH/S. Minen blijft speculatief en daarom moet u uitgaan van de dagsituatie. Al met al blijft het een laag investeringsrisico omdat de aanschaf bedragen laag zijn en de koers tot op de dag van vandaag waarde vertegenwoordigt. Uw gemaakte bitcoins zijn altijd van waarde!

Deze gast blog is geschreven door Antminer distribution een Nederlands bedrijf uit Breda dat Antminers verkoopt. Bedankt voor het waardevolle artikel!

Antminer Distribution

0 Comments

Geef een reactie

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2020 Bitcoinsiders.com Een initiatief van Creative Circle                     Sitemap

Log in with your credentials

Forgot your details?

%d bloggers liken dit: