Bitcoin kopen

Bitcoins kopen

U vindt hier instructies om Bitcoins online aan te kopen. U dient eerst een wallet aan te maken om de Bitcoins naar toe te sturen voordat u Bitcoins kunt kopen tenzij u het direct naar een andere wallet wilt sturen. Als u dat al gedaan hebt bent u klaar om Bitcoins te gaan kopen.

Op de homepage vindt u verschillende koersen en aanbieders die Bitcoins verkopen. De beste staat automatisch bovenaan (goedkoopst inkopen). Als u daar op de link klikt gaat u automatisch naar de website van de Bitcoin aanbieder en daar kunt u eenvoudig de stappen volgen om Bitcoins te kopen. U dient vaak eerst een account aan te maken en te verifiëren. Dit is heel makkelijk en wij raden u aan om dit te doen. Bij Bitonic hoeft u niet eerst een account aan te maken, maar wel uw bankrekening verifiëren. Hieronder staat een instructievideo over het kopen van Bitcoins mocht u het lastig vinden. Hiernaast vind u ook een Bitonic tool waarmee u direct Bitcoins kunt aankopen middels iDEAL. Een voorbeeld staat hieronder in de video. Dit laat zien hoe u binnen een minuut Bitcoins kunt kopen of versturen. Veel mensen denken dat het een lastig fenomeen is, maar zoals u kunt zien is het bijzonder eenvoudig. Begin vandaag nog met Bitcoin en ervaar het plezier en gemak.

Bitcoins kopen binnen 1 minuut met iDEAL via Bitonic!

In deze video ziet u hoe u met iDEAL Bitcoins kunt kopen en direct naar een wallet kunt sturen door het wallet adres in te vullen. Met de Bitonic tool op deze pagina kunt u direct aankopen!

BTCDirect