Bitcoins zakelijk gebruiken

Bitcoins zakelijk gebruiken

Veel ondernemers zijn altijd op zoek naar vernieuwing en het aantrekken van nieuwe doelgroepen. Bitcoins zijn hier uitermate geschikt voor, omdat het een groeiende markt is. Als u bekend bent met het gebruik van de Bitcoin kan het interessant zijn om het ook zakelijk toe te passen. Het biedt namelijk een aantal voordelen:

  • Weinig tot geen transactiekosten
  • Makkelijk met internationale klanten, omdat transactie snel verlopen en vrijwel geen kosten met zich meebrengen
  • Uw onderneming krijgt snel veel aandacht in de Bitcoin community en dat trekt potentieel nieuwe consumenten
  • U genereert nieuwswaarde en nieuwsgierigheid van consumenten

Bitcoins zakelijk inzetten als betaalmiddel

In het verleden heb ik verschillende webshops gehad die Bitcoins accepteerde. Er zijn verschillende manieren hoe u te werk kunt gaan. De meeste eenvoudige manier is om een wallet aanmaken en dan transacties accepteren op uw bitcoin adres (bijvoorbeeld 19ngzwUPoY6SpnGrXmVrKQwjeuevB5NXy5). U kunt klanten dan laten overmaken naar uw adres en een transactie id aan u laten doorgeven dan kunt u in de blockchain controleren welke transactie van wie komt. Als u erg veel transacties krijgt bijvoorbeeld een webshop met veel orders kan dit omslachtig zijn. Het is dan ook mogelijk om een plugin te installeren in uw webshop en electrum (wallet) te gebruiken zodat iedere transactie een nieuw Bitcoin adres toegekend krijgt. Elke order krijgt een consument dan een ander adres en u ontvang de bitcoins gewoon op één wallet via master public key. Het instellen hiervan is iets lastiger, maar op zich wel te doen. Mocht u er toch niet uitkomen kunnen wij (Kroeze & Koolmees Online) het ook voor u doen tegen een kleine vergoeding.

Gebruikt uw onderneming al Bitcoins, maar staat u nog niet op onze pagina ‘waar kan ik mijn bitcoins uitgeven‘. Neem dan contact met ons op zodat u ook kosteloos toegevoegd kunt worden op de pagina.

Als u geen bedrijf heeft maar toch geïnteresseerd bent in Bitcoins kunt u ze uiteraard als consument gebruiken en op veel verschillende plaatsen uitgeven.

0 Comments

Geef een reactie

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2020 Bitcoinsiders.com Een initiatief van Creative Circle                     Sitemap

Log in with your credentials

Forgot your details?

%d bloggers liken dit: