Bitcoinsiders

Bitcoinsiders geeft informatie over de wereld van Cryptocurrency en helpt degene die willen investeren in Cryptocurrency wegwijs worden. Bitcoin en andere Crypocurrency zijn sinds 2013 ons passie en wij delen kennis om anderen te helpen de goede keuze te maken in deze wereld waar het steeds lastiger kiezen wordt. Zowel voor beginnende investeerder als gevorderde Bitcoinsiders deel ik bruikbare informatie. Voor vragen verwijs ik naar mail of Telegram chat.

Bij de volgende beurzen kan je voordelig Bitcoin en andere Cryptocurrency kopen! Je kunt op de link in het overzicht klikken om direct naar de website te gaan:

  1. Bitvavo
  2. Bitonic
  3. Litebit
  4. Anycoindirect
  5. BTCDirect 
  6. Satos

Bij de volgende exchanges (partners om te handelen in cryptocurrency) kan je terecht voor goede service en lage fees:

  1. KuCoin
  2. Binance

Je Cryptocurrency opslaan kunt u het beste op een Nano Ledger S dit is de meeste veilige hardware wallet op de markt. Lees meer over het maken van een hardware wallet. Wilt u meer lezen over altcoins zoals het kopen van altcoins, welke altcoin interessant zijn en een handleiding over het gebruiken van altcoins ga dan naar Crypto-gids.nl.

[kleo_grid type=”2″ animation=”yes” bordered_icons=”yes” style=”box”][kleo_feature_item title=”Over Bitcoinsiders” icon=”0″ icon_size=”big” icon_position=”center”]Bitcoin insiders is een initiatief van Creative Circle. Ondernemers met een passie voor innovatie en internet. Bitcoin en Cryptocurrency zijn een digitale revolutie die al sinds eind 2013 onze aandacht heeft. Cryptocurrency en de Blockchain zijn de toekomst van het economisch systeem. Dat maakt het een enorm interessant onderwerp waar ook nog geld mee te verdienen valt!

Bitcoinsiders.com is een platform dat vraag en aanbod samenbrengt. Gemaakt voor zowel consumenten als ondernemers. Ons doel is om een startpunt te zijn voor alles met betrekking tot cryptocurrency. Of dat nu het laatste nieuws is, de beste documentaire zoeken, het meest interessante boek of een samenwerkingspartner voor een crypto project zoeken. Waar andere websites ophouden met het leveren van nieuws is Bitcoinsiders.com het go to platform voor alles wat cryptocurrency is.[/kleo_feature_item][kleo_feature_item title=”Bitcoins uitgeven” icon=”0″ icon_size=”big” icon_position=”center”]Bitcoin is een nieuwe vorm van geld: revolutionair, decentraal, neutraal en vrijwillig. Bitcoins zijn digitaal goud en je kunt het gebruiken net zoals Euro’s of Dollars. Je kunt er goederen mee kopen, onderling betalingen mee doen, ze ontvangen in ruil voor een dienst, ermee speculeren of ze weer omruilen voor geld. Dit zijn nog maar enkele toepassingen van de ontelbare mogelijkheden die Bitcoin biedt.

Bitcoin is wat ze noemen een “cryptocurrency” het is een digitale decentrale munteenheid waarvan de koers fluctueert op de open markt. In tegenstelling tot de systemen waar we nu mee betalen, zoals bijvoorbeeld creditcards, is Bitcoin uitermate geschikt voor gebruik op het Internet. Lees meer over wat Bitcoin is of ga direct Bitcoin kopen.[/kleo_feature_item][/kleo_grid]