Fonq.nl accepteert Bitcoins

Fonq.nl laat klanten nu ook afrekenen met Bitcoins. Het bedrijf heeft de optie opgenomen in de checkout, naast reguliere betaalmethodes als iDeal, creditcard, PayPal en achteraf betalen.

Fonq.nl accepteert Bitcoins

BitPay, een provider voor betalingen met de digitale munt, kondigde de nieuwe betaalstap van Fonq.nl gisteravond aan in een tweet. Een bezoek aan de Nederlandse webwinkel van de RFS Holland Holding-dochter bevestigt de toevoeging van de nieuwe betaalmethode. Het is officieel fonq.nl accepteert Bitcoins.

Niet eerste Twinkle100-speler
Fonq.nl is niet de eerste Twinkle100-speler die betalen met Bitcoins mogelijk maakt. De Online Drogist (nr. 78) en Thuisbezorgd.nl (nr. 5) voegden de munt ongeveer twee jaar geleden al toe aan hun checkout. Ook staan Bitcoins in het aanbod van online betaalmethodes van de Nederlandse payment service provider (psp

Steeds meer grote spelers gaan Bitcoins accepteren

De komende tijd gaan er alleen maar meer bedrijven komen die Bitcoins gaan accepteren. De munt krijgt steeds meer publiciteit en een steeds beter en schoner imago. Langzaam aan gaan ook de grote bedrijven inzien dat de stap Bitcoin een logisch gevolg is. Als u ook een bedrijf heeft dat Bitcoins accepteert dan kunt u ons een bericht sturen zodat we ook u kunnen toevoegen aan de betaallijst.

0 Comments

Geef een reactie

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2020 Bitcoinsiders.com Een initiatief van Creative Circle                     Sitemap

Log in with your credentials

Forgot your details?

%d bloggers liken dit: