Interessante Altcoins

Sinds het ‘verbod’ van China op Bitcoin verkoop via Exchanges en het bannen van ICOs (Initial Coin Offerings) is de vraag: “welke Altcoins zijn interessant voor in mijn Altfolio nu de spelregels tijdelijk veranderd zijn?”. Uiteraard blijft Bitcoin voorlopig de nummer 1 qua investering, omdat deze naar mijn idee het meest betrouwbaar is en weer gaat stijgen. Chinezen gebruiken methodes om de regels te omzeilen en Bitcoins via andere wegen in te kopen. Al het nieuws (JP Morgan, China etc) wordt weer vergeten en de prijs wordt weer enorm bullish. Met al het emotionele handelen qua paniekverkoop en manipulatie van de laatste tijd vind ik de koers nog sterk overeind gebleven. Daarom is het gewoon aan te raden Bitcoin als nummer 1 store of value te houden. Mijn voorspelling is dat Bitcoin dit jaar nog minimaal 5000 dollar aantikt en volgend jaar nog veel verder gaat stijgen. Daarnaast zijn een aantal goede Altcoins altijd aan te raden binnen het Altfolio (Cryptocurrency portfolio).

Een aantal andere Altcoins die naar mijn idee de komende tijd en in 2018 flink gaan stijgen zijn de volgende:

1. Monero (XMR)

Het Darkweb gebruikt steeds meer Monero door zijn bijna volledige anonimiteit en het minen van Monero wordt ook steeds populairder, omdat dit momenteel het meest rendabel is. Daarnaast wordt Monero ook via Javascript gemined (5% totale mining Monero) op websites zoals PirateBay en onlangs ook Showtime. Dit houdt in dat wanneer je als bezoeker op een website komt dat je computer automatisch Monero mined voor de eigenaar van de website (in plaats van advertenties). De keerzijde is natuurlijk dat het veel website hacks gaat aantrekken en Botnets, maar dit alles gaat de koers wel laten stijgen. De koers van Monero is al eerder ruim 150 dollar geweest en deze gaat in 2018 naar mijn idee nog veel hoger worden dan 150 dollar gezien de huidige ontwikkelingen met Javascript mining en de verschuiving van het Darkweb richting Monero. Een hele interessante coin voor in het Altfolio.

2. Ethereum (ETH)

Ethereum komt binnenkort met een update waarbij anonimiteit ook iets meer ontwikkeld wordt en het netwerk stabieler wordt voor slimme contracten (inkoop ICO’s en dergelijke). De meningen over Ethereum zijn erg verdeeld, want sommige cryptogurus vinden dat Ethereum zijn koers volledig ontleent aan ICO’s. Anderen vinden echter weer dat Ethereum veel potentie heeft met zijn slimme contracten en goede programmeerbaarheid voor nieuwe contracten. Mijn mening is dat het goed is om Ethereum in het altfolio te hebben, omdat ik denk dat deze gaat stijgen naar minimaal 500 tot 700 dollar volgend jaar. ICO’s blijven met name op Ethereum draaien en als de angst rondom ICOs weer iets wegzakt gaat het grote vermogen er weer gewoon in wat de Ethereum koers ten goede komt.

3. Litecoin (LTC)

Litecoin wordt gezien als een een soort tweede Bitcoin en stijgt en daalt daarom vaak ook mee met de Bitcoin. Litecoin heeft de afgelopen tijd ook een flinke uitschieter gemaakt qua koers (rond de 90 dollar) en momenteel heeft deze ook een goede inkoop prijzen. Velen verwachten dat Litecoin volgend jaar rond de 200 dollar wordt. Litecoin is daarom ook een interessante investering. Ik ga er ook vanuit dat Litecoin volgend jaar rond de 200 dollar wordt.

4. NoLimitCoin (NLC2)

Leuke (wat onbekendere) coin voor in het portfolio, omdat er ook een gokplatform achter zit. Een wezenlijk product wat al tot stand is gebracht in tegenstelling tot veel ICOs die een product nog moeten maken. Daarnaast kan je de coin in een wallet op je computer bewaren en daar 4% rendement op jaarbasis over genereren door het functioneren als node voor het netwerk. Staken noemt men dit bij NLC2. Het rendement is in ieder geval veel interessanter dan op de bank! NLC2 is al 0.60 dollar geweest en momenteel gezakt naar 0.20 dollar. Mijn vermoeden is dat deze coin volgend jaar tussen de 1 en 3 dollar waard wordt. Dat betreft een leuke groei met ook nog eens 4% rendement in de tussentijd. NLC2 is te koop op onder andere YoBit. Meer weten over NoLimitCoin zie website.

5. SysCoin (SYS)

Dit is een iets onbekendere Altcoin met enorm veel potentie. Syscoin is bezig met een Blockmarket (decentrale marktplaats) net als bijvoorbeeld Ebay alleen dan decentraal en betalen gaat middels Syscoin. Decentraal houdt in dit geval in feite in dat er geen bemoeienis is wat gebruikers verkopen op de marktplaats. Met partners als Microsoft Azure en IBM belooft het veel. Syscoin is al ruim 0.35 dollar geweest en schommelt nu rond de 0.14 dollar.

Tevens is het mogelijk om met 100.000 syscoins (momenteel respectievelijk 17.000 dollar met de koers van 0.17 dollar) een Masternode op te zetten. Dan fungeer je als steunpilaar van het netwerk en hiervoor krijg je een (voorspelt) rendement van 8%. In november worden de precieze specificaties voor het vormen van een Masternode bekend gemaakt. Je verdient dan ongeveer 8000 syscoins per jaar door deze in te zetten als Masternode (het opzetten is wat kennis voor vereist). Met de huidige koers is dit een rendement van 1360 dollar per jaar, maar met de verwachte koers van 1 tot 2 dollar wordt het heel interessant. Neem voorbeeld Dash deze was te koop voor een paar dollar in het begin en daar is het mogelijk om met 1000 Dash een Masternode te zijn. Dat is nu heel erg rendabel.

De les van vandaag is dat een goed portfolio bestaat uit voornamelijk Bitcoins (70%) met een aantal goede Altcoins daarnaast! Het belangrijkste is HODL voorlopig en voor de lange termijn gaan. Korte termijn klappers kunnen gemaakt worden met ICO’s, en de winsten daarvan terug geïnvesteerd worden in Bitcoin en Altcoins maar daarover meer als de ICO markt weer wat rustiger is….

0 Comments

Geef een reactie

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2020 Bitcoinsiders.com Een initiatief van Creative Circle                     Sitemap

Log in with your credentials

Forgot your details?

%d bloggers liken dit: